Online een creditcardhouder kopen doe je op 123pasjeshouder.nl. Hier vind je het volledige assortiment aan creditcardhouders die je bij ons kunt kopen. Alle merken en maten bij elkaar! Je vindt hier creditcardhouders van verschillende materialen, zoals aluminium creditcardhouders, kunststof en plastic creditcardhouders.

Creditcardhouder kopen

Op 123pasjeshouder vindt je een uitgebreide collectie creditcardhouders in verschillende prijsklassen. Een creditcardhouder kopen doe je makkelijk in onze online shop. Een creditcardhouder kopen bij 123pasjeshouder verzekerd jou van goede kwaliteit. Daarnaast is er een groot aanbod creditcardhouders in deze online webwinkel. In de webwinkel van 123pasjeshouder kan je een creditcardhouder kopen van hoge kwaliteit, met een grote keuze.

Creditcardhouders

Wanneer je op zoek bent naar een creditcardhouder dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze aan creditcardhouders. We hebben verschillende merken in onze collectie, zo hebben wij creditcardhouders van de merken THUMB, Smartcaze, Kickr, Aluma wallet en Tru virtu. De creditcardhouders zijn er daarnaast in veel verschillende soorten, kleuren en prijzen.

Design

Je wilt een creditcardhouder kopen, maar wel eentje die iets uitstraalt. Bij ons kan je creditcardhouders kopen in verschillende materialen en stijlen. Zo kan je een creditcardhouder kopen met een simpel en strak design, maar ook een creditcardhouder van industrieel design.

Creditcardhouder voordelen

De grootste voordelen van een creditcardhouder ten opzichte van een portemonnee vinden wij toch wel het formaat. Je wordt beperkt in de ruimte voor pasjes, waardoor je toch die GAMMA pas thuis laat en de mevrouw achter de balie daar gewoon laat zoeken op postcode. Daarbij komt dat er een enorme groei is wat betreft het betalen met plastic en er dus steeds minder brief- en kleingeld gebruikt wordt.

Materialen

Creditcardhouders komen in allerlei verschillende maten, kleuren en materialen. Bij ons vind je leren creditcardhouders, aluminium creditcardhouders, kunstof en plastic creditcardhouders en zelfs creditcardhouders gevormd uit een materiaal wat DESMOPAN heet. Dit is een erg slijtvast, flexibel en toch natuurlijk aanvoelend materiaal.
Aluminium creditcardhouders zijn voorzien van een RFID protectielaag, zoals de alu creditcardhouders en onze smartcaze firebird serie. Onze leren creditcardhouders en pasjesmapjes zijn van echt gewaxt leer, waardoor deze langdurig mooi blijven.
Ook hebben wij een mooie selectie van roestvrijstalen creditcardhouders, geborsteld en ongeborsteld. Deze creditcardhouders hebben ook vaak een RFID protectielaag.

Ruimte

Naast de beschermende functie van een creditcardhouder, dwingt een creditcardhouder je bijna om een zorgvuldige scheiding te maken in welke pasjes je nu echt gebruikt. Vaak houden creditcardhouders tussen de 6 en 12 pasjes, wat voorkomt dat je een uitpuilende portemonnee in je tas of broekzak hebt.

Bescherming

Ook vind je hier creditcardhouders met een RFID-protectielaag, wat het skimmen van je pasjes voorkomt. En aan de andere kant vind je hier ook genoeg designer creditcardhouders, waarbij geen RFID-protectielaag wordt gebruikt. Toch zien wij dat er in deze tijd al veel van twee walletjes gegeten wordt, creditcardhouders met RFID-protectielaag en toch nog van designer kaliber.