Heren portemonnees

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Heren Portemonnees

Bij heren gaat het er vaak om dat een portemonnee praktisch moet zijn. Het is een accessoire die je dagelijks overal mee naartoe neemt.  Op 123pasjeshouder.nl vind je een uitgebreide collectie aan heren portemonnees. Een heren portemonnee kopen op 123pasjeshouder.nl betekend dat je bent verzekerd van een goede kwaliteit en je altijd volgens de laatste trend je geld en pasjes kunt opbergen.
Je muntgeld, briefgeld en passen moeten in je portemonnee passen en misschien een foto of twee van je familie. Ook moet je portemonnee in jas- of broekzak passen.
Direct online een heren portemonnee kopen doe je op 123pasjeshouder.nl!

Leren Portemonnees

Je vindt op 123pasjeshouder.nl verschillende soorten materialen portemonnees, maar de meest voorkomende is toch wel de leren portemonnee. Als je op zoek bent naar een traditionele maar toch trendy leren portemonnee van goede kwaliteit ben je op 123pasjeshouder.nl aan het juiste adres. Een goede leren portemonnee is vaak een aankoop waar je jaren van kunt genieten. Met een leren portemonnee van 123pasjeshouder.nl kun je niet de fout in gaan!

Portemonnee Kopen

Een portemonnee of portefeuille gebruik je vrijwel iedere dag. Een goede portemonnee kopen zorgt ervoor dat je er lang plezier van zult hebben. Of je nu een portemonnee voor jezelf wilt kopen, je vindt bij ons goedkope portemonnees en luxe portemonnees. Bij 123pasjeshouder.nl zijn wij altijd opzoek naar unieke manieren van het beschermen van jouw pasjes. Daarom kun je bij ons ook een portemonnee kopen van DESMOPAN, een en gepatenteerde combinatie van flexibele en semi-flexibele polymere materialen.
Op 123pasjeshouder.nl kan je gemakkelijk een portemonnee uitzoeken en bestellen. Ben je op zoek naar een bepaald merk portemonnee, een specifieke kleur of materiaalsoort? Shop dan via “onze merken” of “materialen”.