Hoeveel geld wil ik eraan besteden?
Dit is een goede vraag om mee te beginnen als je een pasjeshouder gaat kopen, maar dit is natuurlijk volledig persoonsgebonden. Houd wel in gedachte dat een pasjeshouder wel extreem waardevolle bezittingen moet beschermen tegen breken, water, skimmen, etc. Deze pasjeshouders en creditcardhouders gaan vaak jaren mee en zijn dus een goede investering.

Wil ik dat mijn pasjeshouder mijn pasjes beschermt tegen skimmen?
Ja? Ik wil een pasjeshouder kopen met een RFID-protectielaag. Kijk hiervoor bijvoorbeeld bij het merk Smartcaze.
Nee? Dan heb je de keuze uit ons volledige assortiment aan portemonnees, pasjeshouders en creditcardhouders.

Hoeveel pasjes gebruik je echt en welke pasjes kan je eigenlijk thuislaten?
Wees kritisch en maak een duidelijke scheiding. Je kan je GAMMA pas ook prima gebruiken als je je postcode weet. Wanneer je dit hebt gedaan kan je kijken welke creditcardhouder of pasjeshouder je kunt kopen die genoeg pasjes kan vasthouden voor jouw wensen.

Moet je pasjeshouder of creditcardhouder brief- en of muntgeld kunnen vasthouden?
Misschien is het wel een idee om het kleingeld wat je een keer verzameld na een avondje stappen in een spaarpot te stoppen. Zo spaar je onbewust weer wat extra’s voor die tv, pc of vakantie.
Vaak is dit probleem ook op te lossen door je briefgeld dubbel te vouwen en in een vakje voor je pasjes te steken. Op het vouwen na lukt dit dan ook met muntgeld, maar zoals je begrijpt wel met een beperkte hoeveelheid.


Dit zijn naar ons idee de vier belangrijkste vragen die je jezelf kunt stellen voordat je een pasjeshouder gaat kopen. Het zijn hele algemene vragen en hebben toepassing op het dagelijkse leven. Wanneer je een hobby hebt waarbij je bijvoorbeeld veel op het water zit, kan je jezelf afvragen of de pasjeshouder die je wilt kopen waterdicht moet zijn.