Pasjeshouders

45 artikel(en)

per pagina

45 artikel(en)

per pagina

Pasjeshouder kopen?

Pasjeshouders komen in allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en materialen voor. Op 123pasjeshouder.nl kan je aluminium pasjeshouders kopen, zoals de bekende alu pasjeshouder. Deze pasjeshouders zijn ook gelijk skim proof, dankzij een RFID protectielaag. Ook biedt 123pasjeshouder.nl een ruim assortiment leren pasjeshouders, pasjes mapjes en pasjes portemonnees. Deze leren pasjeshouders zijn allemaal van echt leer en gewaxt, zodat het leer langdurig mooi blijft.
Toch liever een pasjeshouder van geborsteld roestvrijstaal of een ongeborsteld roestvrijstralen pasjeshouder? Ook hierin biedt 123pasjeshouder een ruim assortiment aan.
Als laatste bieden wij met het merk Dosh een uniek materiaal aan. Deze pasjeshouders lijken van kunstof of plastic, maar zijn gevormd uit DESMOPAN, een erg slijtvast, flexibel en toch natuurlijk aanvoelend materiaal.

Bescherming

Het probleem van gebroken of slecht leesbare pasjes als je wilt afrekenen heb je zo opgelost met een pasjeshouder van 123pasjeshouder.nl! Daarnaast bieden wij een ruim assortiment met pasjeshouders aan die ook nog eens beschermen tegen skimmen op afstand. Pasjeshouders met een RFID protectielaag voorkomen dat jou persoonlijke gegevens van je creditcard kunnen worden gelezen door iemand, waarvan dat niet de bedoeling is.

Ruimte

Tegenwoordig krijg je overal een pasje voor. Als je boodschappen gaat doen heb je een bonuskaart nodig en als je gaat shoppen krijg je extra korting met een klantenkaart. Dit betekend helaas wel dat je portemonnee overvol begint te raken.
Mede om deze reden zien wij een groei in de verkoop van pasjeshouders en pasjesmapjes. Je portemonnee biedt simpelweg niet genoeg ruimte dus een goede optie is het meenemen van een extra pasjes mapje of pasjeshouder.