Thin King

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Thin King

De Thin King is ontworpen in Finland en zo ontworpen dat je 1 t/m 4 pasjes mee kunt nemen. Binnenin zit een slimme grip systeem, waardoor je echt een gevoel van kwaliteit krijgt. Het plaatsen of het pakken van je pasjes voelt super soepel. Ook zorgt dit systeem ervoor dat je pasjes niet uit de Thin King zullen vallen, zelfs als je maar 1 pasjes meeneemt.

 

1-4 Pasjes

Thin King is zo ontworpen dat hij creditcards, ID kaarten en soortelijke pasjes vasthoud. Door zijn unique soepele grip methode, houdt de Thin King tot 4 pasjes op hetzelfde moment. Waar hij zelfs zijn functionaliteit houdt als je er maar 1 pasje in stopt.

TIJDLOOS

De Thin King pashouder vertegenwoordigd Fins design en Scandinavische mode. Thin King past bij elke gelegenheid – of je nu uitgaat, voor zakelijke gelegenheden, reizen of tijdens je favoriete bezigheden. Thin King past in je broekzak, bij je garderobe en hij past beter in je budget dan de meeste portemonnees.

DUURZAAM

Gemaakt van sterk en duurzaam geanodiseerd aluminium, hetzelfde materiaal waar vliegtuigen van worden gemaakt. Ik denk niet dat je portemonnee nu uit een vliegtuig is gemaakt. Thin King heeft haar pashouder getest door er met een grote bus overheen te rijden. De pashouder en alle pasjes hebben het overleefd, zonder hem te beschadigen.

VEILIG

Ook beschikt de Thin King over RFID protectie, wat skimmers op veilige afstand zal houden. Daarnaast zal hij je pasjes niet beschadigen. Je pasjes zullen er niet uitvallen, probeer het maar eens, gewoon schudden!

thin king
thin king
thin king
thin king