THUMB

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

THUMB is een creditcard portemonnee voor al je dagelijkse kaarten, de THUMB kaarthouder is ontworpen om je snel toegang tot alle kaarten te geven. Je kunt makkelijk elke kaart oppikken door te schuiven met je duim. Je kunt maximaal zes kaarten opbergen en je houdt ze op een veilige plaats dankzij de innovatieve vergrendel clip. THUMB is een creditcardhouder ontworpen en geproduceerd door Runius Design AB in Zweden. THUMB is een handelsmerk en een beschermd ontwerp.

THUMB

Voordat THUMB werd geboren, heeft ontwerper Christian Runius gezocht naar een pasjeshouder die is ontworpen voor het dagelijkse leven van tegenwoordig.
Bonnetjes, kleingeld en foto’s van de familie waren niet iets wat hij meenam in het dagelijks leven. Hij begon te denken voor een oplossing hoe je een redelijke hoeveelheid kaarten op kunt slaan op een handige manier. Dit resulteerde in een prototype, welke hij begon te gebruiken, die zo’n impact had op de mensen op hem heen, dat hij gelijk is begonnen met produceren.
De THUMB creditcardhouder met zijn voor de hand liggende naam, nam gelijk af. Dit minimalistische design heeft de vraag naar een dergelijke pasjeshouder uit de markt goed ingevuld.
Het product ging van concept tot conceptie in minder dan een jaar en werd opgepikt door design winkels rondom in Zweden. Zonder enige marketing middelen, spreiden THUMB zich ook over winkels in heel Europa. En het ontwerp heeft de award voor beste promotionele product gewonnen in Zweden. THUMB werd als snel een product voor corporate branding en is verkocht aan alle grote banken in Scandinavië.

De pashouder

Het idee van de THUMB pasjeshouder is gebaseerd op functionaliteit en eenvoud. Het is ontwikkeld met de intentie om geproduceerd te worden in Zweden, waar de passie en trots hoog wordt gerangschikt in het productieproces. THUMB is ontworpen uit een stuk, waardoor het zeer efficiënt te produceren is. Hij kan tot zes kaarten houden, wat het gemiddelde aantal kaarten is dat we dagelijks gebruiken. Met de innovatieve veiligheidstechnologie clip, zijn de kaarten veilig, terwijl ze gemakkelijk door een soepele enkele beweging met de duim kunnen worden ingezet.